Arbetet fortlöper

arctic Första deltävlingen har genomförts i ”the swedish 100M challange” genom TEC där det visade sig att vara ovanligt fina förhållanden för löparna med varma grader, sol och härligt arrangemang. Löparna kunder under dagen springa i shorts och tshirt för att få känna på riktig vårvärme. Ganska ovanligt för årstiden, så kan det vara ibland om inte annat.

Vinnaren på TEC var Andreas Falk som även van Arctic Ultra på den fantastiska tiden 13:36 vilket är en otroligt snabbt tid. Det är endast Jonas Bud som sprungit fortare i Sverige. Det visat kalibern på tiden, dessutom sprang Elov Olsson in på 13:38. Vi är oerhört glada över detta och hoppas att Andreas skall komma till 2015 års upplaga och dubbla upp distansen som han har möjligheten till att göra med, då han fick detta som förstapris i år. Hur det blir återstår att se längre fram.

Damsidan då har Therese Falk varit framme och visat att formen inte var en tillfällighet på Arctic Ultra då hon vann damklassen. Hon har sprungit fantastisk fint på Norska Mästerskapen (NM) och kom på en tredje plats över 100km och vann sin ålderskategori. Therese har även hon samma möjlighet att välja 50 eller 100 Miles. Vilket av dera kommer gå fort är vi helt övertygade om. Vi på Arctic Ultra lyfter på hatten för dessa prestationer och gratulerar.

Ser vi på arrangemanget inför nästa år har Tobias varit på TEC och sprungit, dessutom visat upp nya promotiontröjan från Keltox vår sponsor. Remy har tyvärr drabbats av en skada och fick ställa in denna utmaning för att fokusera på sitt stora mål CyprusUltra.

Intresset för loppet börjar att öka allt mer, vi har redan sett några anmälningar som har trillat in där bland annat Tor Idar Lillekroken som kom på en andra plats i år. Mycket spännande att se vad han kan åstadkomma på 100 Miles. Även rutinerade löparen Niklas Larsson som bland annat sprungit TEC par gånger. Dessutom Roger Andersson och Timo Marjomäki  med i listan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s