Samarbeten

getvital-sports

Arbetet med att finna nya samarbetspartners inför Arctic Ultra håller just nu på för fullt. Dels håller vi samtal med de vi har men samtidigt är vi mycket glada att presentera några nya inför 2015 års upplaga.

Getvital Sports som är leverantörer för flera stora märken i Sverige som Altra, Vibram FiveFingers, Injin Socks, Headsweats och Kahtoola. Hur samrabetet kommer att visa sig kommer mer information om lite längre fram då vi arbetar på ramarna och konceptet.

 

 


biolight_logoBiolight under Arctic Ultra kommer Remy som behandlar med biolight att erbjuda denna behandling för deltagare som behöver mjuka upp stela muskler. En behandlingsmetod som är effektiv och skonsam mot kroppen. Biolight är en värme/ljus behandling.


framsida_lgMindfulness som certifierad mindfullness coach har Remy Brändefalk skapat en meditationsskiva för att hjälpa att stressa av, öka fokusering och må bättere. Vinsten går till hans insamling mot Canser. Dessutom kommer ett vist antal lottas ut under tävlingen.


fossingarCoaching  är det någon som är i behov av att strukturera sin träning alternativit behov av en mentor finns även de möjligheterna nu mera inför Arctic Ultra. Med lång erfarenhet av konditionsträning har Tobias Lindström skapat sig kunskap och erfarenhet. Som komplement till idrottsligt perspektiv finns även en Magisterexamen inom psykologi. Egna löpmeriter är framför allt Finisher av Ultra Trail du Mont Blanc –  Le Pettit  Trottle a Leon 2013, ett ”footrace” på 300km 25500M+.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s