Results 2015

Skärmavbild 2015-02-01 kl. 16.00.54

The list from the scoreboard. Will do a ordinary result-list in a few days but first we need to have a rest.

But in the time you can follow all the runners sign-uped time from the scoreboard.

Me and Remy are so happy about this weekend and the race. A big thanks to all of our sponsors, runners, volunteers, and supporters with out you guys we have never got this race so magical.

Top 3 Male
1. Andreas Falk 16:01 (CR)
2. Jonas Brantvall 16.47
3. Fredrik Engdahl 16.55

Top 3 Female 100M
1. Therese Falk 19:20 (CR)
2. Linda Bengtsson 20:30
3. Carina Borén 26:25

Top 3 Male 50M
1. Marcus Einarsson 8:49
2. Mats Liljengren 8:52
3. Gregor Gucwa 11:26

Top 3 Female 50M
1. Anne Britt Birgendal 9:20
1. Cathrine Holme 9:20
3. Gisela Björklund 10:22
#arcticultra #altra #tailwind #lacelockers #citikonditoriet #keltox #airtrim #rumbleroller #sparbanken #cliffbar #icanära #löfbergs #getvital #biolight #remybrandefalk.com #lindstroms.be #pizzeriaparadiso #euronics #

Annonser

2 reaktioner på ”Results 2015

 1. Göran Karlsson

  OK! Nu har resultat kommit ut på hemsidan. Men listan kan inte stämma. Det verkar som om vissa har noterats med den tid det tagit för dem att springa 100 Miles medan andra noterat vad klockan var när de kom i mål. Och det blir ju en väldig skillnad. Hade ni inte en ordentlig tidtagning?

  1. Det är endast en person som har skrivit upp sin aktuella löptid på scearborden under tävlingen. Jag har inte orkat att konvertera den till klockslag då vi endast är 2 personer som har arrangerat hela loppet. Om vi inte har haft all hjälp från volontärer, supporters och löpare hade inte någon resultatlista kommit ut under dagen då jag satt till morgonkvisten med den.

   Vi hade en manuell scoarbord pga säkerhetsskäl under loppet och vi litar på våra löpare att rätt klockslag är ifyllt på listan. Detta pga att vi inte kan släppa ut frusna deltagare på banan eller för den delen en deltagare som är såpass tröt att inte kunna läsa av klockan. Ett system som löparna tyckte var rimligt när de hörde förklaringen och en trygghet för oss som arrangerat loppet ifall det skulle blivit riktigt kallt. Nu hade vi ca -2 grader som tur var men en luftfuktighet som var över det normala.

   Om du håller ut ett par dagar skall jag gå genom alla siffror som ligger i pappersform och samma mönster på samtliga deltagare kommer, dessutom varvtider och annat gott i ett snyggare format framför allt. Detta var en genväg för att få fram någon form av resultat. Önskar en trevlig eftermiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s