4 månader kvar

Mycket händer just nu i Teamet Arctic Ultra det vill säga Tobias och Remy. Vi är numera medlemmar inom ITRA och väntar på validering för banorna till både 50Miles och 100Miles för att få ITRA-poäng vilket medför möjligheterna för UTMB-poäng och allt blir godkänt.

För nästa år har vi utvecklat oss lite med ny bansträckning, förändring förnöjer som vi brukar uttrycka oss. Mycket av banan är den samman men skillnaden är att det är mindre asfalt och mer trail/grusvägar som medför vackra vyer över Glafsfjorden. Någon liten bonusbacke blev det samt att vi tar varvet i motsatt håll mot tidigare. För 100Miles landar vi mot nästa 4000 höjdmeter men dock blir det 15 varv istället för 16 vilket är positivt. Men fortfarande krävs en god planering då det är semisuportat över natten när 50Miles är färdiga.

Anmälan är öppen för en tid tillbaka och just nu ligger vi på 12 löpare och det behövs ca 25 för att loppet skall vara praktiskt genomförbart. Så vänta inte in i det sista för att anmäla er, det kommer defenitivt bli ett fint äventyr, det kan vi lova er.

Vi kommer att ha en liten kampanj under resterande del av oktober och hela novmeber där vi lottar ut 2 premier. För att få möjlighet till vins så måste arctic ultras facebooksida och dess inlägg gillas, delas ut och spridas, ökade chanser blir naturligt vis deltagare som anmält sig till loppet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s