Team Arctic Ultra

Förening: Team Arctic Ultra
Organisations nr: 802492-4808

Värmlands första ultraförening och är arrangör av Arctic Ultra. Vi som driver föreningen är:

Remy Brändefalk

Springer för att det är kul och avkopplande. Tävlar för att det är utmanande, och för att pressa mig själv, inte mot andra.

Till vardags jobbat jag inom skolan som resurs lärare samt inom vård yrket som sjukvårds/ behandlings arbetare. Är utbildad instruktör och aktiv inom Mindfulnesss vilket jag även håller kurser i. Har även släppt min egna Mindfulness cd som finns att köpa på min hemsida. Jag är även återförsäljare av Biolight, som är en slags ljus behandling med inriktning mot atleter. Mer info om den produkten kontakta mig.

Mina mål och ambitioner med Arctic ultra är att tillföra ett utmanande lopp vintertid för så väl nationella som internationella löpare och sätta Arvika och Värmland på kartan, samt få en bredd på aktiviteter vintertid i just Arvika.

Jag är själv aktuell inför min stora utmaning som är motsatsen till Arctic ultra, nämligen Cypern ultra 135 miles utan support i hög värme och ren bergs miljö.

Under våren har jag haft en skade period men är nu tillbaka och har full tro på min egen förmåga som löpare och jag har en stark tro att Arctic ultra tillsammans med Tobias Lindström i Arvika 2015 kommer bli ett toppen lopp med en garanterad utmanande bana och distans:).

Inget är omöjligt…

 

Tobias Lindström

Springer ultra för njutningen och utmaningen till att pressa gränser och läran om mig själv. Var finns gränsen? Söker alltid den optimala utmaningen.

Är utbildad beteendevetare inom psykologi och även datavetenskap men har halkat in på höghöjdsarbeten inom industriellklättring och vindkraftverk som projektledare eller projektsäljare. Dessutom utför jag idrotts relaterade tester i olika slag som laktattester, coachar andra löpare och triathleter till framgång och tycker det är otroligt skoj att se dem utvecklas och blomma ut.

När Remy började prata om Arctic Ultra så var jag snabb att haka på för att skapa en härlig och utmanade tävling för deltagarna. Jag personligen trivs i kyla och Arctic är en härlig kombination och vi kan tillföra ett bra arrangemang och förutsättningar.

Min säsong ändrades under vintern från att fokuserat på ytterligare ett lopp i UTMB –PTL där jag blev förste svensk att klara dessa 300km och 25500M+ år 2013. Detta ändrades och nu är närmsta utmaningen RM24h i Borås som stora tävlingsfokus. PTL kommer jag defenitivt springa igen för en maxad utmaning är det. Tufft, kallt, brant, brutalt och sådär alldeles underbart…

Jag är helt övertygad om att jag och Remy kommer skapa det där lilla extra i arrangemanget inför Arctic Ultra 2015 med en härlig utmaning för alla löpare. Banan är tuff och vintern kan bli kall. Optimala vinterutmaningen helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s